Duels tussen Wout van Aert en Mathieu van der Poel trekken bijzonder veel volk

Duels tussen Wout van Aert en Mathieu van der Poel trekken bijzonder veel volk
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Wout van Aert en Mathieu van der Poel staan vrijdag voor het eerst tegenover elkaar in het veld. Zaterdag komt ook Tom Pidcock daar nog eens bij.

Vrijdag begint de bijzonder drukke kerstperiode in het veldrijden, met in negen dagen maar liefst zeven crossen. Mol geeft de aftrap, met meteen een duel tussen Mathieu van der Poel en Wout van Aert op het programma. 

En dat trekt ook bijzonder veel publiek, ook al wordt de koers op een vrijdagnamiddag georganiseerd. "Donderdagochtend om half elf zaten we op bijna 4500 effectief verkochte tickets", zegt Christophe Impens van Golazo bij WielerFlits.

Met de verkoop van tickets aan partners daarbij gerekend zijn er al zeker 5000 tickets verkocht voor vrijdag. De voorverkoop loopt nog tot middernacht, daarna is er ook de verkoop van tickets op de dag zelf. 

Wereldbeker Antwerpen

Ook zaterdag in Antwerpen, waar naast Van Aert en Van der Poel ook Pidcock aan de start staat, vliegen de tickets de deur uit. Woensdag stelde Tomas Van Den Spiegel, CEO van Flanders Classic dat er al 6000 tickets verkocht waren. 

Volgens HLN zouden er nu al 7000 tickets de deur uit zijn voor de Wereldbekermanche. Komend weekend wordt het dus bijzonder druk in het veldrijden, iets waar velen al lang op zitten te wachten. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties