Lotto-renner aan de leiding in Zesdaagse van Berlijn, Belgen op plek vijf en zes
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Lotto-renner Kluge leidt samen met landgenoot Reinhardt na dag 1 in Berlijn

Lotto-renner aan de leiding in Zesdaagse van Berlijn, Belgen op plek vijf en zes
Foto: © photonews

Renners met een gave om op de piste te rijden moeten deze week weer het beste van zichzelf geven en ditmaal in Berlijn. Qua Belgische deelnemers die een rol kunnen spelen moeten we het stellen met Robbe Ghys en Jules Hesters. Die moeten een aantal duo's voor zich dulden, waaronder de Duitse leiders.

De leiders na de openingsdag zijn Roger Kluge, die dit jaar uitkomt voor Lotto-Soudal, en Theo Reinhardt. Allebei specialisten die op de openingsdag 90 punten bij mekaar reden. Dat zijn er zeven meer dan de Denen Marc Hester en Jesper Morkov. De Duitsers Henning Bommel en Kersten Thiele staan derde met 71 punten.

TWEE BELGISCH-NEDERLANDSE COMBINATIES

In totaal staan er nog acht koppels binnen dezelfde ronde. Bij die acht ook Jules Hesters en Robbe Ghys. Ze rijden wel niet samen, ze vormen elk een duo met een Nederlandse partner. Hesters rijdt samen met Melvin van Zijl en Ghys koerst aan de zijde van Wim Stroetinga.

Beide duo's bekleden momenteel dezelfde positie in het klassement. Ze staan met een ex aequo op de vijfde en zesde plaatsen. Ze hebben tot dusver al 66 punten achter hun namen staan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties