🎥 Strafste moment uit ploegenpresentatie: Denen worden zot voor Vingegaard, tranen bij renner Jumbo-Visma

🎥 Strafste moment uit ploegenpresentatie: Denen worden zot voor Vingegaard, tranen bij renner Jumbo-Visma
Foto: © photonews

Velen waren onder de indruk van de sfeer bij de ploegenpresentatie, maar Jonas Vingegaard nog het meest. Hij kon de tranen amper - zeg maar: niet - bedwingen.

Een uitzinnige massa Deense fans zorgden de hele ploegenpresentatie voor een heerlijke sfeer, maar bij de entrée van Jonas Vingegaard en Jumbo-Visma ging het dak er helemaal af. De Denen hopen natuurlijk dat de ploegmaat van Wout van Aert zich binnen drie weken de nieuwe Tourwinnaar mag noemen.

Aan de steun uit zijn thuisland zal het alleszins niet liggen. "Vingegaard, Vingegaard, Vingegaard", leek het wel onophoudelijk te klinken. De 25-jarige renner was er duidelijk door aangedaan, er kwamen zelfs tranen bij te pas. Wat een moment. U kunt het zien in het onderstaande filmpje van de organisatie vanaf seconde 28.

Vingegaard nam ook even zijn mondmasker af om het publiek te begroeten, wat dan ook weer luid gejuich opleverde. Voor de nummer 2 uit de Tour de France van vorig jaar moet de beleving in de editie van dit jaar iets enorm zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties