Win jouw versie van hét wielersimulatiespel Pro Cycling Manager / Tour De France 2022!

Redactie
| 0 reacties
Win jouw versie van hét wielersimulatiespel Pro Cycling Manager / Tour De France 2022!

We zijn er opnieuw klaar voor: de Tour de France 2022 gaat ons ook dit jaar veel leuks opleveren. Droomt u zelf soms van eeuwige roem? Dan hebben wij dé oplossing, want wij geven enkele versies van Pro Cycling Manager / Tour de France 2022 weg.

Ook dit jaar maakten NACON, BigBen Interactive en Cyanide opnieuw de wielrensimulaties Pro Cycling Manger 2022 en Tour De France 2022. 

PCM

Pro Cycling Manager 2022 biedt een unieke mix van sportsimulatie, management en realtime racing, waarin spelers hun teams naar de top van het klassement moeten leiden.

Dit nieuwste deel kent vele nieuwe features, waaronder een realistischer systeem om je eigen wielrenners te maken, slimmer gedrag van tegenstanders, een nieuw talentscoutsysteem en een verbeterde interface.

Gesteund door 20 jaar aan expertise van Cyanide, kunnen spelers nu genieten van 260 races, 680 etappes en 70 teams.

Tour de France

Tour de France 2022 biedt getrouwe versies van de 21 officiële etappes en werpt spelers midden in het peloton als wielrenner van één van de beste Tour de France-teams. 

Pas je strategie aan om je doelstellingen te halen: ontsnap vroeg om de groene trui te halen, word de beste klimmer in de bergetappes, of bewaar je energie voor de laatste sprint van de dag om de iconische gele trui te veroveren. 

Wij geven een aantal versies weg van dit heerlijke spel, waardoor u ook voor de prijzen kan gaan. Vul de prijsvraag in en geef wel aan voor welke drager u dit spel wil winnen en met een beetje geluk ... 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties