Alberto Contador geeft meer uitleg over toekomst en gaat zeker nog door tot...

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties
Alberto Contador geeft meer uitleg over toekomst en gaat zeker nog door tot...

Alberto Contador twijfelde enkele maanden geleden over stoppen met koersen, maar na het begin van 2016 is de Spanjaard van mening veranderd. En de Tinkoff-renner gaat ook nog in 2017 door.

"Ik heb besloten om door te gaan omdat mijn conditie nog zeer goed is", aldus de renner bij Cyclingnews. "Mijn data zijn ook nog heel goed, dus dat is bemoedigend. Ik heb er veel over gesproken met de staf en mijn familie en ik heb dus besloten om verder te koersen."

"Ik hou nog zo veel van koersen, dus het is moeilijk om te stoppen", aldus Contador. Waar dat zal zijn, is nog niet duidelijk. Oleg Tinkov trekt in principe de stekker uit de ploeg op het einde van dit seizoen. "Er hebben al enkele ploegen een voorstel gedaan, maar ik ga nog niet zeggen welke teams."

De Tour

"Maar wat zeker duidelijk moet zijn: ik wil in een ploeg rijden die van de Tour in 2017 een topprioriteit maakt", zegt de Spanjaard. "Dat zal de belangrijkste factor zijn als ik bij een team teken. Ze moeten even graag als ik de Tour willen winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties