Grijpt Etixx-Quick Step naast Sagan? Er is een serieuze kaper op de kust

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
Grijpt Etixx-Quick Step naast Sagan? Er is een serieuze kaper op de kust

Als het even kan zou Patrick Lefevere wereldkampioen Peter Sagan graag toevoegen aan zijn wielerploeg bij Etixx-Quick Step. De manager is dezer dagen druk bezig met het binnen hengelen van de Slovaak, maar dat is niet zo eenvoudig...

Zo reist Lefevere volgende week af naar Californië, en dat is niet enkel voor de Ronde die er dan plaatsvindt. De manager van Etixx zal er een onderhoud hebben met Mike Sineyard, de grote baas van fietsensponsor Specialized.

Sineyard hoopt Sagan te kunnen onderbrengen in de Etixx-ploeg, maar wil voorlopig slechts 2 miljoen euro ophoesten om de transfer rond te krijgen. In totaal bedraagt de vraagprijs voor Sagan 6 miljoen euro. Lefevere vindt de vraagprijs te hoog en de tussenkomst van Specialized te laag, zo meldt Het Laatste Nieuws.

Bahrein?

En dan is er natuurlijk nog een kaper op de kust. Er wordt een nieuwe wielerploeg opgericht in Bahrein en ondertussen viel Sagans naam er al. Stuwende kracht achter die nieuwe ploeg? Roberto Amadio, de voormalige eigenaar van het Liquigasteam waar Sagan nog voor reed.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties