Ritwinnaar van de Tour in 2015 verlengt contract bij Giant-Alpecin

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Ritwinnaar van de Tour in 2015 verlengt contract bij Giant-Alpecin

Vorig jaar was Simon Geschke nog verrassend de beste in de zeventiende etappe in de Tour de France en die prestatie wordt nu beloond met een contractverlenging. De 30-jarige Duitser heeft bij Giant-Alpecin bijgetekend tot en met 2018.

"Ik ben verheugd om mijn contract bij dit team te verlengen, want ik voel me hier heel goed", aldus Simon Geschke in een persbericht. "De ploeg heeft heel wat vertrouwen in mij en kent mijn sterke punten. We hebben samen al heel wat vooruitgang geboekt de laatste jaren en ik wil hier verder progressie maken."

En ook coach Rudi Kemna is tevreden. "We zijn blij dat we de volgende twee jaren met Simon blijven werken", zegt de Nederlander. "Als team hebben we de laatste tijd niet enkel de focus gelegd op het sprinten, maar ook om competitief te zijn in de klassiekers en de Grote Rondes. Simon is een renner die belangrijk kan zijn voor Giant-Alpecin in heuvelachtige koersen."

Kern van de ploeg

"Simon maakt deel uit van de kern van dit team", spaart Kemna zijn lof niet. "Zijn ervaring is ook cruciaal voor enkele van onze jongere renners. Hij heeft een heel positieve attitude en is heel loyaal tegenover de ploeg. We zijn dus heel verheugd dat een verdere samenwerking mogelijk is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties