Bradley Wiggins zaait twijfel over toekomst en sluit bepaalde koersen niet uit

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Bradley Wiggins zaait twijfel over toekomst en sluit bepaalde koersen niet uit
Foto: © photonews

Het is nog een beetje gissen waar de toekomst van Bradley Wiggins na dit jaar ligt. De Britse renner en eigenaar van Team Wiggins is momenteel aan de slag in Californië, maar sluit niet uit dat hij ooit nog eens aan de slag gaat in Parijs-Roubaix. Zijn focus ligt vooral op Rio.

"Het is plezant om een niveau lager te rijden", opent Bradley Wiggins in Het Laatste Nieuws. "De druk is voor mij niet meer zo groot als voor de jongens van Sky of Etixx-Quick Step. Ik ben met leukere dingen bezig dan de Tour te winnen. De Tour brengt zo veel stress met zich mee."

"Het zijn niet alleen die drie weken zelf, maar ook al die maanden voorbereiding", aldus de Brit. "Er mag niks fout gaan. Het werelduurrecord, Parijs-Roubaix en de Spelen: dat is veel meer 'fun'." Gaat Wiggins dan ooit nog eens meedoen in Parijs-Roubaix? "Ik zeg niet neen. De wedstrijd van dit jaar had me veel beter gelegen dan die van vorig jaar."

Tom Boonen is mijn held - Bradley Wiggins

"De koers was veel meer open dit jaar. Ik heb gezien hoe Boonen tweede werd. Tom is mijn held, maar ik heb hem deze week nog gezegd dat als er iemand is die hem mocht kloppen, dat het dan wel Matthew Hayman is. Iedereen houdt van hem. Tom kan volgend jaar nog winnen", besluit Wiggo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties