Landgenoot is strijdvaardig: "Volgende keer probeer ik Sagan opnieuw te verslaan"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 2 reacties
Landgenoot is strijdvaardig: "Volgende keer probeer ik Sagan opnieuw te verslaan"

Greg Van Avermaet greep in de vierde etappe van de Ronde van Californië nipt naast de bloemen. Onze landgenoot werd verschalkt door wereldkampioen Peter Sagan. De BMC-renner is strijdvaardig en wil volgende keer de Slovaak opnieuw kloppen.

"Ik voel me vrij goed na deze vierde etappe", opent Greg Van Avermaet. "Het zou natuurlijk beter geweest zijn als we een etappe gewonnen hadden, maar dit was een goede dag voor ons. Ik ben ben ook blij met mijn vormpeil na mijn valpartij in de Ronde van Vlaanderen."

"Brent (Bookwalter) en Rohan (Dennis) hadden een goede dag en deden een goede zaak voor het algemene klassement. Alles verliep vrij vlot", zegt de BMC-renner in een persbericht. "Ik trachtte te volgen met de gedachte dat de aankomst op mijn lijf geschreven was. En dan kan je altijd iets meer op die heuvels."

Uit op revanche

"Het team deed prima werk door de snelheid tijdens de etappe hoog te houden. Op het einde was het een beetje gokken met de finish in zicht. Ik heb Sagan al enkele keren verslagen, maar deze keer won hij. Volgende keer zal ik proberen om hem opnieuw te verslaan", besluit Van Avermaet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties