Na Greg Van Avermaet heeft ook deze BMC-sterkhouder zijn contract verlengd

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Na Greg Van Avermaet heeft ook deze BMC-sterkhouder zijn contract verlengd

BMC Racing Team is duidelijk al volop bezig met de toekomst. Enkele weken geleden werd het contract van Greg Van Avermaet al verlengd, maar nu heeft de formatie ook Samuel Sanchez langer aan zich gebonden.

"We zijn verheugd om de contractverlenging van Samuel Sanchez aan te kondigen", aldus teammanager Jim Ochowicz in een persbericht. "Samuel is een sleutelrenner in deze ploeg en is bovendien een leider en een rolmodel als ploegmaat. Ook zijn sportieve prestaties spreken voor zich", aldus Ochowicz.

En ook de voormalige Olympische kampioen is tevreden met een langer verblijf bij BMC. "Elke dag voel ik me steeds comfortabeler in deze ploeg", aldus Sanchez. "Zeker nu ik eindelijk goede resultaten en prima prestaties kan voorleggen."

'Beste team ter wereld'

"Waarom zou ik dan niet verder koersen voor het beste team in de wereld? Ik ben heel gemotiveerd om nog een jaar verder te koersen bij BMC en om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ik wil graag het hele team bedanken voor het vertrouwen dat ze in mij hebben", besluit Sanchez.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties