Begint landgenoot met nieuw wielerteam na einde IAM? "Wie weet, ik heb mijn contacten"

Redactie
| 1 reacties
Begint landgenoot met nieuw wielerteam na einde IAM? "Wie weet, ik heb mijn contacten"

Michel Thétaz is er niet in geslaagd om een cosponsor te vinden voor IAM Cycling en dus wordt de ploeg op het einde van dit jaar opgedoekt. Zo valt ploegleider Rik Verbrugghe zonder werk, hoewel hij mogelijk plannen heeft voor een nieuw project.

"Alle renners hadden een jaarcontract. Elke renner, elk personeelslid moet nu op zoek naar iets nieuws", zegt Rik Verbrugghe in Het Laatste Nieuws. "We gaan er de rest van het seizoen nog het beste van proberen te maken en zien hoe alles loopt, maar ideaal is het natuurlijk niet. Ook ik moet op zoek naar een nieuwe baan."

"Je weet in het wielrennen dat niets voor altijd is. Dat hoort ook bij het leven. We zijn nu eind mei, er is nog voldoende tijd en ik hoop dat er nog iets moois uit de bus valt. Zelf een eigen ploeg starten? Wie weet, ik heb mijn contacten. Ik was de voorbije maanden ook wel wat bezig met die sponsorzoektocht."

Toekomstmuziek

"Maar het is natuurlijk anders als je een cosponsor moet zoeken voor IAM Cycling of voor een nieuw project. Maar dat is nog toekomstmuziek. Eerst moeten we even de tijd nemen om dit te laten bezinken en dan zien we wel wat er op ons pad komt. Ik heb de voorbije jaren alleszins veel geleerd en dat zal me zeker van pas komen", besluit Verbrugghe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties