Belgische formatie toont ambitie: "Ten laatste in 2018 procontinentale ploeg zijn"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Belgische formatie toont ambitie: "Ten laatste in 2018 procontinentale ploeg zijn"

Woensdag staat het team aan de start in de Ronde van België, maar twee dagen voor de start van de Belgische rittenkoers toont teammanager Ivan De Schamphelaere van Veranda's Willems zich ambitieus. Hij wil met zijn team ten laatste in 2018 een procontinentaal team vormen.

"Ik hoop dat we reeds in 2017, maar ten laatste in 2018 de stap naar het procontinentale niveau zetten", opent Ivan De Schamphelaere. "Met een sterke partner als Veranda's Willems achter ons, de kwaliteit van de huidige rennersgroep en de professionele omkadering van onder andere trainer Kristof De Kegel en José Been als persverantwoordelijke, willen we ons blijven tonen."

"We geloven in de manier waarop we deze ploeg laten groeien", vervolgt de teammanager. "Sportief gaat onze groei nu heel hard maar structureel gezien willen we geen stappen overslaan. We zijn immers pas anderhalf jaar bezig met dit project. Maar de jongens van deze ploeg gaan voor elkaar door het vuur."

Zoektocht naar partners

"De sfeer is zo ontzettend goed. Dat gevoel van samen sterk vinden we ook in onze partner Veranda’s Willems. Samen met hen zijn we op zoek naar extra partners om volgend seizoen als procontinentale ploeg te blijven tonen wat we kunnen: samen winnen", besluit De Schamphelaere.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties