De Gorilla bijzonder tevreden: "Kan me niet inbeelden om voor een ander team te rijden"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 2 reacties
De Gorilla bijzonder tevreden: "Kan me niet inbeelden om voor een ander team te rijden"

André Greipel blijft tot 2018 bij Lotto Soudal en daar is de Duitser uiteraard tevreden mee. Greipel zit samen met Marcel Sieberg - zijn boezemvriend - graag in dit team en geeft enkele jonge landgenoten een pluim voor hun goede prestaties.

"Ik ben heel blij dat de ploeg me het vertrouwen schenkt om twee jaar langer deel uit te maken van dit team. Deze contractverlenging was voor beide partijen een evidente beslissing. Ik voel me hier goed en krijg de nodige steun, ook van de jonge renners."

Jonge landgenoten

"De ploeg biedt kansen aan jong talent en je ziet dat zij er ook staan in grote wedstrijden. Frederik Frison is bijvoorbeeld iemand die berewerk levert in het achtervolgingswerk, Sean De Bie was een grote hulp tijdens de voorbije Giro. Ik kan hen dan weer helpen met enkele tips."

"Op dit moment kan ik me niet inbeelden voor een ander team te rijden. Sibi (Marcel Sieberg) en ik zijn onafscheidelijk. Het is duidelijk dat wij samen willen blijven rijden. Hij is zeer belangrijk voor deze ploeg. De komende jaren wil ik een van de beste sprinters ter wereld blijven en zo overwinningen behalen voor Lotto Soudal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties