Lotto Soudal brengt heuglijk nieuws over spurtbom André Greipel naar buiten

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 4 reacties
Lotto Soudal brengt heuglijk nieuws over spurtbom André Greipel naar buiten

Lotto Soudal heeft tijdens de rustdag van de Giro goed nieuws naar buiten gebracht. André Greipel heeft zijn contract bij de Belgische formatie verlengd tot en met 2018. En ook Marcel Sieberg blijft langer bij Lotto Soudal.

Greipel was in de afgelopen Giro nog goed voor drie ritzeges, maar stapte voor het zware drieluik van het weekend uit de koers. Greipel wil zich namelijk voorbereiden op zijn andere doelen van dit seizoen. En nu heeft Lotto Soudal in een persbericht aangekondigd dat de Gorilla langer blijft.

En ook zijn landgenoot Marcel Sieberg heeft zijn contract verlengd. "Als je ziet wat André de afgelopen jaren gepresteerd heeft, dan is de enige conclusie dat hij een absolute topper is", aldus Marc Sergeant. "Iedereen is steeds bereid om zich uit de naad te werken voor André en hem in een zo goed mogelijk situatie naar de finish te brengen."

Verhaal niet ten einde

"Hij werkt regelmatig ook zelf voor zijn ploegmaats, als zij een beter geschikt parcours voor de wielen krijgen. Dat heb ik nog niet veel toppers zien doen", benadrukt de teammanager. "Ik ben overtuigd dat het verhaal van André hier nog niet ten einde loopt."

"Het is evident dat hij daarbij verder ook gesteund blijft door Marcel Sieberg. Alle toppers in onze ploeg smeken om hem er bij te hebben in hun wedstrijden. Sieberg is een perfecte piloot en is vooral een zeer sterke renner die altijd en overal op niveau rijdt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties