Feestje voor Greipel en Lotto Soudal zondagavond: "Ik wil wel nog weten waar mijn hotelkamer is"

Redactie
| 0 reacties
Feestje voor Greipel en Lotto Soudal zondagavond: "Ik wil wel nog weten waar mijn hotelkamer is"

Zondagavond zat er een gelukkige André Greipel bij Maarten Vangramberen aan tafel in Vive le Vélo. De Duitser van Lotto Soudal had dan ook op de slotdag eindelijk zijn ritzege te pakken. De sterke Greipel nam zijn twee dochters mee op het podium.

"Het is de tweede keer dat ze mee op het podium komen, dus ze kunnen vanaf nu best elk jaar komen zolang ik de Tour nog rijd", lacht André Greipel. "Ik ben inderdaad al 34 jaar oud, maar ik denk dat ik de jonge gasten het zeker nog moeilijk kan maken."

Sinds 2008 heeft de Gorilla elk jaar een rit in een Grote Ronde gewonnen. Een verklaring? "Het team is zeer belangrijk voor mij. Zonder hen zou ik nooit zoveel etappes gewonnen hebben. Je moet geloof hebben in jezelf en in je benen", klinkt het.

Hotelkamer nog vinden

Op de vraag van Vangramberen of Greipel Belgisch of Duits bier zal verkiezen om het feestje te vieren, is het antwoord duidelijk. "Ik zal drinken wat ik aangeboden krijg, maar ik zal voorzichtig zijn. Ik wil nog weten waar mijn hotelkamer is", besluit Greipel al grappend.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties