Van Avermaet uit op revanche: "Na vorig jaar nog meer gebrand op een goede prestatie"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 2 reacties
Van Avermaet uit op revanche: "Na vorig jaar nog meer gebrand op een goede prestatie"

Greg Van Avermaet is duidelijk uit op revanche in de Clasica San Sebastian, die zaterdag gereden wordt. De Waaslander is niet de enige BMC-Belg die de koers rijdt, ook Philippe Gilbert en Ben Hermans zijn van de partij.

"San Sebastian is geen gemakkelijke koers, maar als je daar ons team kijkt, dan brengen we een heel aantal specialisten voor klassiekers en goede klimmers naar Spanje", zegt ploegleider Yvon Ledanois. "We zijn dus vol vertrouwen. Greg Van Avermaet kwam vorig jaar zo dicht bij de zege, hij is heel gemotiveerd om dit jaar te winnen."

Perfecte voorbereiding voor Rio

"Ik heb goede benen en de vorm zit goed", stelt Van Avermaet. "Ik weet dat dit een koers is die ik kan winnen. Na de crash met de motor van vorig jaar ben ik nog meer gebrand op een goede prestatie. Dit is ook de perfecte voorbereiding voor de Spelen in Rio. We hebben een geweldige ploeg en ik denk dat het een mooie koers kan worden."

De selectie van BMC: Alessandro De Marchi, Philippe Gilbert, Ben Hermans, Richie Porte, Samuel Sánchez, Michael Schär, Greg Van Avermaet en Peter Velits.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties