Landgenoot legt zijn keuze uit: "Er was ook interesse van Trek-Segafredo en Lotto Soudal"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Landgenoot legt zijn keuze uit: "Er was ook interesse van Trek-Segafredo en Lotto Soudal"

In de Bretagne Classic - Ouest-France kregen we toch wel een verrassende winnaar over de finishlijn. Onze landgenoot Oliver Naesen mocht zegevieren. Na de wedstrijd kwam hij nog eens terug op zijn keuze voor volgend seizoen.

Aangezien IAM Cycling op het einde van het seizoen wordt opgedoekt, moest de 25-jarige Naesen op zoek naar een nieuwe werkgever. De renner koos uiteindelijk voor AG2R-La Mondiale. Daar krijgt hij net als bij IAM Cycling de nodige vrijheid in de klassiekers.

"Er was ook belangstelling van Trek-Segafredo en Lotto-Soudal, maar AG2R-La Mondiale legde me direct een contract voor", legt Naesen uit in HNB. "Ik denk dat dit een leuke binnenkomer is. Dat is altijd goed voor het vertrouwen."

Orgelpunt

En de Oost-Vlaming droomt dit seizoen van nog meer. Hij wil er graag bij zijn op het WK in oktober. "Ik hoop dat nationale coach Kevin De Weert aan mij denkt voor het WK in Qatar. Ik zou er doodgraag bij zijn. Als werkmier. Voor Greg of Boonen, het is me gelijk voor wie. Het zou hét orgelpunt zijn op mijn tweede profjaar", besluit Naesen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties