Boonen over foto van zijn benen: "Hetzelfde gewicht als voorbije jaren"

Redactie
| 1 reacties
Boonen over foto van zijn benen: "Hetzelfde gewicht als voorbije jaren"

Tom Boonen is momenteel in Argentinië om zich voor te bereiden op zijn laatste klassieke voorjaar. Boonen rijdt er de Ronde van San Juan, maar er was de laatste dagen heel wat te doen over een foto van zijn benen.

Ploegmaat Pieter Serry postte een foto van de benen van Boonen waarin duidelijk te zien was dat hij al messcherp staat. "Er is veel gesproken over die foto, maar ik heb hetzelfde gewicht als de voorbije jaren", zegt Boonen. "Vorig jaar was ik misschien iets zwaarder, omdat ik niet veel had kunnen trainen. Maar dit gewicht is dus niet uitzonderlijk."

Ook Gaviria

In de Ronde van San Juan zal Quick-Step Floors ook op Gaviria mikken. "De eerste rit zal normaal uitdraaien op een massasprint en daarin trekken we waarschijnlijk de kaart van Fernando Gaviria, al hangt het af van hoe hij zich voelt. Hij is hier niet zo top aangekomen."

"Maar er zijn een paar mooie etappes waar ik mijn zinnen op heb gezet. Er zijn genoeg kansen. Een etappe winnen zou mooi zijn, maar deze trip naar Argentinië is nu al geslaagd. Het is hier uitzonderlijk warm, maar we hebben hier al goed kunnen trainen", besluit Boonen bij Sporza.

First training ride done in #argentina 40 degrees. Does someone recognizes these 'knifes'? #skerpe

Een foto die is geplaatst door Pieter Serry (@pieter_serry) op

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties