Meeusen toont zijn waarde voor Telenet Fidea: "Dit seizoen 5 banken naar achteren geschoven"

Redactie
| 21 reacties
Meeusen toont zijn waarde voor Telenet Fidea: "Dit seizoen 5 banken naar achteren geschoven"

Tom Meeusen eindigde vandaag als tweede in de Wereldbeker van Hoogerheide. Hij mocht samen met winnaar Lars van der Haar en die andere ploegmaat Corné van Kessel op het podium.

Meeusen was belangrijk voor zijn kopman om hem een mooie voorsprong te geven. "Ik heb vandaag laten zien dat ik tactisch een goede rol kan spelen", opent Meeusen bij Sporza. "Volgende week zit ik in een ander kamp, in dat van Wout van Aert. Ik kan hem zeker helpen en op cruciale plaatsen iets doen voor hem."

Ik kan Wout zeker helpen en op cruciale plaatsen iets doen voor hem - Tom Meeusen

Meeusen heeft dit seizoen nog geen klassementscross gewonnen. "In het begin kreeg ik het verwijt dat ik nog niet in vorm was. Nu zijn de belangrijkste weken bezig en sta ik er wel. In het begin was ik nog kopman en mee het gezicht van de ploeg. Toen hebben de mensen van de ploeg ervoor gekozen om andere renners naar voren te schuiven."

"Ik ben zelf niet 1, maar 2 of 3, 4 5 banken naar achteren geschoven. Dat ging een beetje hard. Ik wou mijn waarde nog eens laten zien aan Telenet-Fidea. Ik koers al sinds 2006 bij die ploeg, ik heb daar altijd graag gezeten en ik had graag een kans gehad om er zo lang mogelijk te blijven", besluit Meeusen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties