Topfavoriete Marianne Vos blikt al vooruit op WK: "Een erg sterk team"

Redactie
| 0 reacties
Topfavoriete Marianne Vos blikt al vooruit op WK: "Een erg sterk team"

Marianne Vos heeft de perfecte voorbereiding achter de rug met het oog op het WK van volgende week. De Nederlandse was in uitstekende doen en bombardeerde zichzelf tot topfavoriete voor het WK.

"Ik demarreerde op anderhalve ronde van het einde, dan was het nog een tien minuten", zei Vos na de wedstrijd. "Dat moest lukken. Ik voelde me goed en had meteen een gaatje. Er kon wel nog van alles gebeuren, want een slippertje is zo gemaakt. Ik kon maar beter wat meer voorsprong hebben."

Op naar WK

Het podium in Hoogerheide was helemaal Nederlands gekleurd. De Nederlandse dames zakken dus met een erg sterk geheel af naar het Luxemburgse Bieles. "Ongelofelijk, echt super mooi. Het laat zien dat we er heel goed voorstaan", klinkt het.

Al was er wel de blessure van Thalita de Jong. "Spijtig genoeg valt Thalita de Jong letterlijk uit in haar thuiswedstrijd als regerende wereldkampioene. En dan is er nog Sophie de Boer die als winnares van de Wereldbeker hier ook rond reed, dus we hebben een erg sterk team volgende week."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties