Nick Nuyens met de handen in het haar: "Natuurlijk zijn we hier niet blij mee"

Redactie
| 12 reacties
Nick Nuyens met de handen in het haar: "Natuurlijk zijn we hier niet blij mee"

Het loopt dit seizoen stroef bij de nieuwe wielerformatie Veranda's Willems-Crelan. Erg stroef. Er worden tot dusver geen uitslagen gereden, heel wat renners geven op en er wordt geklaagd over het materiaal. Teammanager Nick Nuyens reageert.

Nick Nuyens stelde enkele maanden geleden met veel trots zijn nieuwe wielerploeg voor. Maar momenteel loopt het helemaal vierkant bij de ploeg. Wat is er aan de hand? "Dat is een moeilijke vraag. Als ik het wist, zou ik het zeggen. Dan was het ook al lang opgelost", zegt Nuyens in HLN.

"We zijn nog op zoek naar ons beste niveau, dat is duidelijk. Natuurlijk zijn we hier niet blij mee, maar wat wil je dat ik zeg? Het frustreert me ook. We hebben goed getraind, we hebben goed gewerkt en we hebben topmateriaal. Waaraan ligt het dan?"

Kritke op fiets

Toch is er in de wandelgangen veel kritiek over het materiaal en de nieuwe fiets van Felt. "Dat klopt niet. Was het maar zo simpel. Als je een platte band hebt, dan vervang je die en klaar is Kees. Maar ons probleem is niet zo zichtbaar. We hebben issues gehad met het wiel, maar dat is opgelost. Net zoals we ook al zijn overgeschakeld op schijfremmen", besluit Nuyens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties