Nuyens ziet slechts één lichtpuntje in ploeg: "Denk je dat mijn broek daar niet van afzakt?"

Redactie
| 2 reacties
Nuyens ziet slechts één lichtpuntje in ploeg: "Denk je dat mijn broek daar niet van afzakt?"

Voor Nick Nuyens verloopt zijn eerste seizoen met nieuwe wielerploeg Veranda's Willems-Crelan niet van een leien dakje. Zijn renners presteren ondermaats en er worden geen uitslagen gereden. Het enige lichtpuntje binnen de ploeg is de ervaren Stijn Devolder.

Ook Timothy Dupont, vorig jaar nochtans de zegekoning met 15 stuks, kon in 2017 amper overtuigen. "Denk je dat mijn broek daar niet van afzakt? Denk je dat Timothy zijn broek daarvan niet afzakt? Dit is voor iedereen frustrerend", laat Nick Nuyens weten in HLN.

Wie zich wel al positief heeft laten opmerken, is Stijn Devolder. De meest ervaren renner van de ploeg die overkwam van Trek-Segafredo. "Stijn is heel belangrijk voor de ploeg", zegt de ploegmanager. "Zowel in de koers als daarbuiten. Hij is de voortrekker. Maar waarom doet hij het wel goed en de rest niet? Voor mij is dat een vraagteken."

'Starten in WorldTour'

"Met Kristof De Kegel hebben we een trainer van wereldniveau. Hij heeft vorig jaar al voor geweldige resultaten gezorgd bij Veranda's Willems. Wij zijn procontinentaal, maar met de mensen die we hebben, durf ik te starten in de WorldTour. Mecaniciens, verzorgers, staf, omkadering: ik heb heel veel vertrouwen in dit team", aldus Nuyens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties