Ex-ploegleider en coureurs komen met advies voor vriend Tom Boonen na rennerscarrière

Redactie
| 0 reacties
Ex-ploegleider en coureurs komen met advies voor vriend Tom Boonen na rennerscarrière

Voor Tom Boonen was zijn laatste Parijs-Roubaix de start van een nieuw leven. Boonen heeft nu tijd voor heel wat andere dingen buiten de koers, maar krijgt toch ook alvast advies van enkele bekende gezichten.

"Nu kan hij eindelijk zijn monnikenleven inruilen voor een normaal leven", zegt ex-coureur Johan Vansummeren in HNB. "Hij kan nu overal eens langer blijven hangen. Maar binnen enkele maanden zie je geen vette Boonen met 15 extra kilo. Hij wil nog de Crocodile Trophy rijden en dan moet hij nog redelijk fit blijven"

Ploegleider Wilfried Peeters raadt hem alvast aan wat niét te doen. "Als ik hem was, zou ik geen ploegleider worden", klinkt het. "Hij moet in de wielerwereld blijven, maar niet voltijds. Meer op de achtergrond. Misschien kunnen Tom en ik samen nog iets betekenen. Dat zullen we binnenkort nog wel eens bekijken met een koffietje."

Rock Werchter

Maarten Wynants was dan weer jarenlang een vaste trainingsmaat van Boonen. "Racen, reizen en genieten van de familie. Alle dingen die hij 15 jaar heeft moeten missen, kan hij nu verwezenlijken. Hij spreekt ook al lang over een bezoek aan Rock Werchter", aldus de Limburger. "Hij heeft toch beloofd om iedere maandagochtend mee te gaan losrijden. Dat is een rustig tempo, dat moet nog wel lukken"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties