Naast 'geknipte man' Philippe Gilbert zijn ook deze 4 Quick-Step Floors-renners zeker van de Tour de France

Redactie
| 2 reacties
Naast 'geknipte man' Philippe Gilbert zijn ook deze 4 Quick-Step Floors-renners zeker van de Tour de France

De Giro is nog één week verwijderd van het einde, maar heel wat wielerteams zijn ook al druk bezig met de Tour de France. Bij Quick-Step Floors lijken vijf renners alvast zeker van een deelname aan 'La Grande Boucle'.

Eén van die renners is uiteraard Philippe Gilbert, die dit voorjaar de Ronde van Vlaanderen en de Amstel Gold Race won. "Normaal zou Phil de Giro rijden, maar door zijn blessure ging dat niet door", legt Patrick Lefevere uit in HNB.

Kittel in Düsseldorf

"Na het uitvallen van Alaphilippe is hij de geknipte man waarmee we willen scoren in de heuvelritten", aldus de ploegmanager van Quick-Step Floors. Er zijn naast Gilbert dus nog vier renners zeker van een deelname aan de Tour. Eén van hen is uiteraard Marcel Kittel, die wil scoren met de Tour-start in Düsseldorf.

En ook Gianluca Brambilla, Dan Martin en Fabio Sabatini zullen te zien zijn in de Tour de France. Dan blijven er nog vier plekjes over. Stybar, Vakoc, Trentin, Terpstra, Bauer en onze landgenoten Vermote en Lampaert komen daarvoor in aanmerking. Maar de plekjes zijn ongetwijfeld duur bij de ploeg van Lefevere.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties