Jurgen Mettepenningen heeft belangrijk nieuws, veranderingen bij team Kevin Pauwels en Eli Iserbyt

Redactie
| 1 reacties
Jurgen Mettepenningen heeft belangrijk nieuws, veranderingen bij team Kevin Pauwels en Eli Iserbyt

Jurgen Mettepenningen heeft op een persconferentie in Zogge belangrijk nieuws bekendgemaakt over zijn team. Eind dit jaar stopt Napoleon Games met sponsoring, de ploeg zal vanaf 1 januari 2018 Marlux-Bingoal heten.

Napoleon Games maakte al na het WK van januari in het Luxemburgse Bieles bekend dat het stopt met sponsoring. "Sindsdien heb ik zo'n 20 à 30 sponsors gesproken om als tweede naamsponsor te fungeren", citeert Sporza de teammanager. "Uiteindelijk hield ik er drie over. Je hebt grote sponsors nodig, bedrijven met budget die de continuïteit kunnen garanderen."

Tot 2022

Bingoal tekende een overeenkomst tot eind 2022. "Finaal heb ik de keuze gemaakt voor een partner die voeling had met de sport. Niet iedereen kan zo'n lange overeenkomst voorleggen. Dat geeft zekerheid bij de renners en de andere teambetrokkenen."

Bij de mannenploeg zijn Kevin Pauwels, Michael Vanthourenhout, Klaas Vantornout en voormalig beloftenwereldkampioen Eli Iserbyt de bekendste namen. Bij de vrouwen is vicekampioene Laura Verdonschot dan weer één groot talent voor de toekomst.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties