Bart Wellens tevreden over nieuwe aanwinst: "Het talent dat hij bij de beloften etaleerde, kan niet weg zijn"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Bart Wellens tevreden over nieuwe aanwinst: "Het talent dat hij bij de beloften etaleerde, kan niet weg zijn"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Bart Wellens en Team Steylaerts-Verona hebben zich versterkt met een jonge Belg van Beobank-Corendon. De 22-jarige Daan Hoeyberghs maakt de overstap naar de ploeg van de ex-wereldkampioen. En daar is Wellens zelf heel tevreden mee.

De 22-jarige Hoeyberghs zal komende veldritwinter te zien zijn in het truitje van Steylaerts-Verona. "Daan is een meerwaarde voor de ploeg in de breedte", opent ploegleider Bart Wellens. "We mogen niet verwachten dat hij potten gaat breken, maar Daan kent zijn kwaliteiten en zeker in de A-crossen die niet tot een klassement behoren mag hij op een paar uitschieters mikken."

'In alle rust groeien'

Hoeyberghs, afkomstig uit Mol, was vooral bij de beloften een talent die enkele knappe resultaten liet optekenen. "Het talent dat hij bij de beloften etaleerde, kan niet weg zijn en hij heeft ook zijn leeftijd mee. Bij ons krijgt Daan de kans om in alle rust en zonder stress te groeien."

"En een onbekende is hij zeker niet. Gianni Vermeersch en Marcel Meisen werkten hun wegprogramma af bij Beobank-Corendon en leerden Daan zo de voorbije zomer kennen", besluit Wellens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties