Iljo Keisse hoeft déze topper alvast niet te vrezen in de Zesdaagse van Gent

Redactie
| 0 reacties
Iljo Keisse hoeft déze topper alvast niet te vrezen in de Zesdaagse van Gent
Foto: © photonews

Mark Cavendish heeft er tot dusver een moeilijk seizoen opzitten. De Britse sprinter van Dimension Data kampte in het voorjaar met klierkoorts en kwam in de Tour al snel ten val. Cavendish werkt hard aan zijn comeback, maar zal passen voor de Zesdaagse van Gent.

Cavendish rijdt vandaag de Primus Classic, maar moest in Koolskamp nog opgeven. "Morgen rijd ik ook nog de GP Isbergues", zegt de sprinter bij Sporza. "En zo bouw ik verder en verder. Het is geen gemakkelijke periode geweest voor mij na die val in de Tour. Het WK moet ik ook laten schieten. In deze vorm heb ik daar niets te zoeken. De blessure is nog niet helemaal geheeld."

Zesdaagse van Gent

Het wegseizoen loopt bijna op zijn einde en dus komen ook de Zesdaagsen er aan. Cavendish past echter voor Gent. "Ik wou er doodgraag bij zijn, maar we hebben net in de periode een traningskamp met de ploeg. Dat laatste heeft natuurlijk voorrang."

"Koersen in België is altijd leuk, ook al zie je af. Ik werd gisteren constant toegeschreeuwd en ook hier aan de start is het opnieuw van dat. Het doet deugd dat de wielerfans zo met mij meeleven", besluit 'Cav' bij Sporza.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties