Derde na van der Poel en Van Aert: "De eerste twee rondes dacht ik: 'wat gebeurt er hier nou?'"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Derde na van der Poel en Van Aert: "De eerste twee rondes dacht ik: 'wat gebeurt er hier nou?'"
Foto: © photonews

Lars van der Haar bevestigde in Zonhoven het goede van vorige week en legde in de Superprestige van Zonhoven beslag op de derde plaats. En daar was hij al bij al tevreden over.

"De eerste twee rondes dacht ik: 'wat gebeurt er hier nou?", zei de crosser van Telenet Fidea na afloop. "Ik heb gekozen om mijn eigen tempo te rijden, en te hopen dat zij hun tempo niet konden volhouden. Ik voelde dat ik mijn tempo lang vol kon houden. Ik begon mannen op te rapen en kon zo weer vooraan komen."

Van der Haar kwam gaandeweg onder stoom en kwam tot bij wereldkampioen Van Aert. Toch moest hij uiteindelijk de duimen leggen voor Van Aert. "In de Kuil ging het heel vlot, tot de laatste ronde. Ik reed weg bij Wout en dacht: 'als ik nu boven rijd dan heb ik een kans'. Maar dat lukte niet en dat was even balen."

Klaar voor drukke periode

Al bij al was de Nederlander blij na Zonhoven. "Op zich mag ik tevreden zijn met deze podiumplek. Volgend weekend start een drukke periode met Boom, Koksijde en Woerden op vier dagen tijd", klinkt het.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties