OFFICIEEL: Intermarché geeft Pozzovivo na ongeval nog kans: "Nog in staat in top 10 van grote ronde te eindigen"

OFFICIEEL: Intermarché geeft Pozzovivo na ongeval nog kans: "Nog in staat in top 10 van grote ronde te eindigen"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Intermarché-Wanty-Gobert bevestigt het nu ook zelf: het geeft Domenico Pozzovivo nog de kans om zijn carrière te verlengen, na heel wat blessureleed de voorbije jaren. Op zijn 39ste zit de Italiaan nog vol ambitie: hij wil nog een keer top tien in een grote ronde rijden.

Het stond reeds op de site van de UCI dat Pozzovivo zich had aangesloten bij Intermarché-Wanty-Gobert, de ploeg heeft zijn komst nu ook officieel aangekondigd. Pozzovivo begint alvast met veel enthousiasme aan zijn zoveelste wieleravontuur. "De kans om dit seizoen in de kleuren van Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux te kunnen koersen is heel belangrijk voor mij!"

De uiterst ervaren ronderenner wil nog iets bewijzen. ""Sinds mijn ongeval en de twijfels van de dokters over mijn capaciteit om nog te kunnen fietsen, brandt in mij een vuur dat me stuwt om mijn niveau van voordien te benaderen. Ik hou van uitdagingen en wil in mijn tweede carrière bewijzen dat ik nog in staat ben om in de top tien van een Grote Ronde te eindigen."

"Ik ben steeds blijven doortrainen deze winter", verzekert Pozzovivo. "Ik wil Jean-François Bourlart en Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux bedanken voor deze opportuniteit en ben erop gebrand om hen te tonen dat ze de goede keuze gemaakt hebben!" Hij kan er meteen aan beginnen in de Ruta del Sol, daar staat hij al aan de start.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties