🎥 OFFICIEEL: Lotto heeft nieuwe cosponsor beet waar het mee in zee gaat vanaf 2023

🎥 OFFICIEEL: Lotto heeft nieuwe cosponsor beet waar het mee in zee gaat vanaf 2023
Foto: © photonews

Het geraakte deze ochtend al bekend: Lotto heeft een nieuwe cosponsor gevonden met wie het in zee gaat volgend jaar. Het nieuws moest enkel nog geofficialiseerd worden en dat is inmiddels gebeurd. Op een persconferentie bevestigde Destiny, de nieuwe sponsor, het engagement.

Naast dat het de stap naar de koers zet, is het voor Destiny sowieso een belangrijk moment. Het cloudtelecombedrijf gaat voor een rebranding, met onder andere een nieuw logo, waarbij de 'e' en de 'i' eigenlijk verdwijnen. Het is ongetwijfeld ook dat logo dat volgend jaar op het shirt te zien zal zijn. 

AMBITIE

"Volgens mij hadden we geen betere partner kunnen wensen", zegt Yana Seel, chief business officer bij Lotto. "We hebben beiden veel ambitie op internationeel gebied. Sponsoring is veel meer dan enkel marketing. Wielrennen is een sport die interactie onderhoudt met de fans en mensen inspireert om een gezond leven te leiden. Destiny zal deel uitmaken van de wielerwereld en van onze familie binnen onze ploeg." 

Ze moesten bij de Belgische loterijploeg op zoek naar een nieuwe grote sponsor, want Soudal gaat volgend jaar samenwerken met Quick-Step. Met het afsluiten van een overeenkomst met Destiny is de toekomst van de ploeg dus gegarandeerd. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties