Contractverlengingen bij BikeExchange en DSM: Groenewegen kan op zijn lead-out blijven rekenen

Contractverlengingen bij BikeExchange en DSM: Groenewegen kan op zijn lead-out blijven rekenen
Foto: © photonews

Enkele contractverlengingen zijn een feit.. De lead-out van Groenewegen blijft bij BikeExchange koersen de volgende jaren. Ook DSM heeft renners laten bijtekenen.

Bij BikeExchange-Jayco verkondigen ze dat Luka Mezgec voor twee jaar heeft bijgetekend. De 34-jarige Australiër zal aan het einde van die overeenkomst negen jaar voor de ploeg gereden hebben. "Sinds Dylan Groenewegen dit seizoen bij de ploeg gekomen is, heb ik een veel duidelijkere rol. Een van de beste sprinters ter wereld helpen is een verantwoordelijkheid waar ik van hou", aldus een tevreden Mezgec.

Bij DSM zijn het de Fransman Romain Combaud en de Duitser Niklas Märkl die tot 2024 hebben bijgetekend. "Ik heb geluk dat ik bij een ploeg kan blijven waarbij ik elke dag kan groeien en leren. Ik ben iemand die ervan houdt dat de dingen georganiseerd zijn. Ik vind de structuur binnen de ploeg echt goed."

Ook Niklas Märkl zag dus geen reden om van ploeg te veranderen. "Bij DSM krijgen we alle hulp die we nodig hebben, het is echt een heel professionele omgeving. Ik kijk er naar uit om te kunnen blijven werken met de ploeg en met de rest van de jongens in het sprintersteam."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties