Een trainingsritje maken met Wout van Aert? Dat kan, maar dan moet u er wel iets voor doen

Een trainingsritje maken met Wout van Aert? Dat kan, maar dan moet u er wel iets voor doen
Foto: © photonews

Wout van Aert zet mensen aan via een uitdaging op Strava om meer te bewegen. Eén iemand kan ook een training winnen met Van Aert.

Wout van Aert lanceert samen met zijn sponsor Red Bull een uitdaging op Strava, die 'Red Bull: Fly Like Wout' zal heten. De uitdaging begint op 3 april, de dag na de Ronde van Vlaanderen. 

Om de uitdaging tot een goed einde te brengen, moet in een periode van drie weken minstens drie keer week een training van 30 minuten worden afgewerkt, fietsen of lopen. Uit iedereen die de uitdaging voltooid, wordt dat één winnaar gekozen. 

Enkele wedstrijdjes als voorbereiding voor Van Aert

Die winnaar mag samen met Van Aert een trainingsrit afwerken. 1000 personen krijgen ook een sixpack van Van Aerts eigen Red Bull energiedrank. "Dat ik samen met Red Bull een eigen uitdaging kon uitwerken, vind ik dus echt top", vertelt Van Aert op de website van Red Bull Belgium.

"Zeker omdat die uitdaging focust op regelmaat, zo belangrijk bij het sporten. Tegelijk is het ook voor elk niveau toegankelijk. Ik ben dus al erg benieuwd met wie ik op pad mag. Ik heb alvast wat wedstrijdjes gepland als voorbereiding, zodat ik zeker niet moet lossen!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties