Lotto Dstny verrast met zijn Tour-selectie: renner krijgt het goede nieuws op een mythische col te horen

Joachim Vandecauter
| 0 reacties
Lotto Dstny verrast met zijn Tour-selectie: renner krijgt het goede nieuws op een mythische col te horen
Foto: © photonews

Lotto Dstny heeft zijn selectie voor de Tour bekendgemaakt en daar zit een grote verrassing bij. Victor Campenaerts zit toch in de selectie waar Caleb Ewan de kopman is.

Na zijn val in het voorjaar stond Victor Campenaerts voor een lange revalidatie. Na een hoogtestage maakte hij zijn comeback in de Dauphiné. Nadien ging hij opnieuw op hoogtestage. De Tour de France stond niet op zijn programma. 

Maar tijdens de Dauphiné toonde Campenaerts een goede vorm. Daardoor veranderden de plannen en Campenaerts ging wel mee naar de Tour. Hij kreeg het nieuws op de top van de Galibier te horen. 

In de selectie blijft Caleb Ewan de kopman. Hij moet voor sprintzeges zorgen. In het verleden won hij al 5 Tour-ritten. Ewan krijgt veel vertrouwen en een lange sprinttrein. Ook Jasper De Buyst, Jacopo Guarnieri, Florian Vermeersch en Frederik Frison gaan mee naar de Tour. 

De andere renners binnen de selectie zijn vrijbuiters. Dat zijn Campenaerts, Pascal Eenkhoorn en Maxim Van Gils. Die laatste 2 zullen in juli debuteren. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties