Ghys reageert na zware val die Arensman uitschakelde: "Doos chocolade opsturen"

Ghys reageert na zware val die Arensman uitschakelde: "Doos chocolade opsturen"
Foto: © photonews

In de Vuelta moest Thymen Arensman vrijdag de race verlaten in een ambulance na een zware crash. Hij tikte daarbij Robbe Ghys aan, die wel verder kon.

De Belg viel ook zwaar, maar kon de finish nog bereiken vrijdag en lijkt ondertussen alweer klaar om de strijd verde te zetten. "Ik heb een redelijk goede nacht gehad", klinkt het bij Sporza bij aanvang van de rit van zaterdag.

"De val was stevig, maar ik ben er redelijk goed vanaf gekomen. Arensman achter mij helaas niet. Ik verwacht vandaag gewoon te kunnen doorrijden. Het worden twee stevige dagen en als ik die kan overleven, dan zijn we er misschien door."

Domme val

"Voor ik het wist lag ik op de grond. Ik val normaal niet snel, het was echt een domme val. Er kon niemand iets aan doen. Helaas gebeuren zo'n dingen. Ik ga zijn adres wel eens vragen en misschien een doos chocolade of zo opsturen, al kon ik er niets aan doen."

Arensman zelf liet ook al weten dat hij Ghys zeker niets verwijt omwille van de val. Hij moest de Vuelta verlaten, maar komt alles bij elkaar eigenlijk ook nog vrij goed weg qua verwondingen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties