Zullen Kopecky en Vollering nog samenwerken? Nederlandse geeft duidelijk antwoord over haar transfer

Zullen Kopecky en Vollering nog samenwerken? Nederlandse geeft duidelijk antwoord over haar transfer
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Tijdens Dwars door Vlaanderen raakte woensdag bekend dat Demi Vollering haar team SD Worx-Protime op het het einde van het seizoen verlaat. Zal dat gevolgen hebben voor de rest van het seizoen?

Eerst lekte het nieuws over het vertrek van Vollering uit, daarna kwam SD Worx-Protime zelf met een statement om het nieuws te bevestigen. Volgens hen is Vollering niet ingegaan op een voorstel voor een nieuw contract. 

Er zal de komende koersen dan ook met een vergrootglas gekeken worden naar de ploeg, maar Vollering focust zich volledig op koersen. De Ronde van Vlaanderen van zondag is dan ook een groot doel. 

Vollering werd vorig jaar al tweede in de Ronde van Vlaanderen, ze komt net terug van een hoogtestage van drie weken. "Samen met de Ardennenklassiekers is dit toch een hoofddoel", zegt ze bij Sporza. 

Focus van Vollering ligt bij SD Worx-Protime

Vollering stelt dan ook dat haar vertrek eind dit jaar geen rol zal spelen tijdens de komende wedstrijden. "Ik denk daar in de koers niet over na. Dan ben ik alleen maar met de koers bezig."

En wat met tactische keuzes tijdens de koers? Zal Vollering haar ploeggenotes nog iets gunnen? "Dit jaar rijd ik voor Team SD Worx-Protime, dus ben ik alleen maar met deze ploeg bezig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties