Dirk De Wolf en Tom Boonen met stevige prik richting Ruben Van Gucht

Dirk De Wolf en Tom Boonen met stevige prik richting Ruben Van Gucht
Foto: © photonews

Wielerclub Wattage zit er ook alweer op, samen met het klassieke voorjaar. In de Sporza Wielermanager was Ruben Van Gucht de primus inter pares van de vijf mensen aan de tafel van de podcast. En dat leverde toch wel wat ferme uitspraken op.

De ploeg van Ruben Van Gucht (WC Wa es m'n vra, een verwijzing naar Dirk De Wolf toen die Luik-Bastenaken-Luik won) eindigde op de eerst plaats in de Sporza Wielermanager als het gaat over de leden van Wielerclub Wattage.

Helemaal onderaan vinden we dan weer De Wolfkens, de ploeg van Dirk De Wolf zelf. En dus moet die trakteren op een etentje, zoals aan het begin van het seizoen al werd bekendgemaakt. De Wolf reageerde duidelijk.

© photonews

Richting Tom Boonen gaf hij aan dat als die zo zou blijven kijken hij het zou moeten stellen met wat pannenkoeken en niet mee zou mogen naar het restaurant - dat wel al gereserveerd en gevonden is ondertussen.

Heel Sporza geholpen?

Daarna prikte hij duidelijk richting Ruben Van Gucht: "Het is straf mannen dat de minst bekwame op gebied van koers deze zaak wint", grapte hij richting Van Gucht: "Moet ik al uw helpertjes opnoemen? Heel Sporza heeft je geholpen."

Tom Boonen sprong meteen op de kar: "Breek me de mond niet open. Hij heeft zijn cheatcodes ingegeven en dergelijke meer." De Wolf vroeg zich nog af of er een klacht kon worden ingediend - uiteraard allemaal met de glimlach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties