📷 OFFICIEEL Patrick Lefevere heeft prijs en haalt toekomstige winnaar van klassiekers binnen

📷 OFFICIEEL Patrick Lefevere heeft prijs en haalt toekomstige winnaar van klassiekers binnen
Foto: © photonews

Het development team van Soudal-QuickStep heeft een belangrijke transfer geboekt. Jasper Schoofs zal de volgende twee seizoenen bij Patrick Lefevere rijden.

Het klassieke voorjaar van Soudal-QuickStep was een grote ramp. De speeltuin waar de ploeg van Patrick Lefevere in het verleden zo vaak scoorde leek plots een vreemde plek.

De CEO van Soudal-QuickStep blijft niet bij de pakken zitten. Hij denkt er al aan om Remco Evenepoel klassiekers als Milaan-Sanremo en de Ronde van Vlaanderen te laten rijden, maar zoekt ook gerichte versterkingen. Zo werd Jasper Schoofs aangetrokken.

“Op 18-jarige leeftijd viel Jasper op tijdens wedstrijden voor zijn huidige ploeg ACROG-Tormans en hij heeft voldoende indruk gemaakt voor het Soudal Quick-Step Devo Team om hem voor de komende twee jaar vast te leggen”, klinkt het bij Soudal-QuickStep.

“Schoofs beschrijft zichzelf als een sterke tijdrijder, met de hoop een solide klassieke renner te worden. Hij ondersteunt dit met top tien resultaten in Parijs-Roubaix en Gent-Wevelgem voor junioren en een indrukwekkende solo-overwinning in de Pévèle Classic.”

“Ik ben echt trots om bij het Soudal Quick-Step Devo Team te komen. Ik heb een aantal doelen voor de komende twee jaar die ik wil bereiken, maar ik wil ook de beste versie van mezelf zijn en de volgende stappen in mijn carrière zetten”, zei de renner zelf.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties