Winnaar van Dwars door Vlaanderen gaat zich de komende jaren vooral op deze koers toeleggen

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Winnaar van Dwars door Vlaanderen gaat zich de komende jaren vooral op deze koers toeleggen

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Jens Debusschere kwam tijdens Gent-Wevelgem zwaar ten val en lag daardoor drie weken stil. In de Ronde van België probeert de renner opnieuw zijn goede benen van het voorjaar terug te vinden. De winnaar van Dwars door Vlaanderen blikt nog eens terug op die turbulente periode.

"Ik was heel blij met mijn zege, maar dan was het zondag ineens al gedaan", opent Jens Debusschere. "Ik keek enorm hard uit naar Gent-Wevelgem. We hadden onze jongens bij me en alles verliep perfect."

"Het was spijtig, maar als ik zie hoe het ontplofte op de Kemmelberg, dan had het moeilijk geweest", is de renner eerlijk. Cancellara en Sagan braken toen de koers helemaal open. "Het is vooral spijtig dat ik in de Ronde en Roubaix niet kon meedoen."

La Primavera

"Ik had wel een goed gevoel in Milaan-Sanremo. Daar ga ik de volgende jaren meer naar uitkijken. Dit jaar was de test of ik erover zou geraken", doelt Debusschere op de Cipressa en Poggio. "Dat was vrij goed gelukt, dus normaal sta ik er de volgende jaren zeker aan de start."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties