Armstrong reageert op miljoenenclaim: "Ook echt goede dingen gedaan voor US Postal"

Redactie
| 0 reacties
Armstrong reageert op miljoenenclaim: "Ook echt goede dingen gedaan voor US Postal"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Lance Armstrong nodigde afgelopen week met George Hincapie, Christian Vande Velde en Dylan Casey drie ex-ploegmaats uit voor zijn podcast The Forward. Daar had de voormalige dopingzonder het onder meer over de miljoenenclaim die hem boven het hoofd hangt.

Lance Armstrong pakte zijn Tour-titels gedurende zijn periode bij US Postal. Maar omdat dat een overheidsbedrijf is, eist die een grote schadevergoeding van Armstrong. "Heel veel mensen volgen die rechtszaak. Er zijn al heel veel zaken geweest die mij en mijn familie geraakt hebben en die we hebben moeten oplossen", citeert Sporza Armstrong.

"Ik ben in mijn recht"

Volgens Armstrong heeft US Postal ook voordeel uit de situatie gehaald. "Maar ik ben in mijn recht en daarom zal ik tot het einde doorgaan. US Postal heeft echt wel geprofiteerd van de situatie. Hoe alles toen gelopen is, was zeker niet perfect. Dat geef ik toe, maar het bedrijf kan niet zomaar teruggaan en al het goede dat er in die jaren gebeurd is, nu ongedaan maken", klinkt het.

"Het belangrijkste voor mij is dat ik die trui altijd met heel veel trots en liefde gedragen. Het was een plezier om bij US Postal te rijden. We hebben echt ook goeie dingen gedaan voor het bedrijf. Velen vinden waarschijnlijk dat ik zwaar gestraft moet worden en dat is hun recht, maar geloof mij, ik ben in mijn leven echt niet ongestraft gebleven", besluit de Amerikaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties