Enkel in de Kempen: "Tom Boonen leerde mij de playboy kennen"

Redactie
| 5 reacties
Enkel in de Kempen: "Tom Boonen leerde mij de playboy kennen"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Stephanie Clerckx werkt ondertussen al vijf jaar bij de Quick Step-ploeg van Patrick Lefevere. Met het afscheid van Tom Boonen in zicht, kwam de voormalige journaliste met een opmerkelijk verhaal over frituren.

Het verhaal dateert van 2013 na een editie van Boonen and Friends aan het Zilvermeer in Mol. "Nu moet je weten dat ik verslaafd ben aan frietjes. Ik trek ook vaak foto's van mijn frituurbezoekjes en je mag mij een echte frietkotkenner noemen", opent Clerckx in HNB.

Katertje

"De dag na die Boonen & Friends had ik zoals de meesten een kater. De beste remedie is dan een bezoek aan het frituur. Toen ik wilde vertrekken, zei Tom: Heb je al eens een playboy geprobeerd? Nu had ik in Vlaanderen al heel wat menukaarten van frituren gezien, maar van een playboy had ik nog nooit gehoord."

En uiteindelijk leerde Clerckx de cervela spéciale kennen. "Het is een cervela met speciaalsaus: mayonaise, ketchup en ajuintjes. En je vindt het enkel in de Kempen. Ik kan dus zeggen dat Tom mij - het ex-model - de ­befaamde playboy leerde kennen", besluit ze.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties