Het leven na de koers: "Stevig in de pinten gevlogen" en "Friet met curryworst special"

Redactie
| 4 reacties
Het leven na de koers: "Stevig in de pinten gevlogen" en "Friet met curryworst special"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Hoog bezoek in de radiostudio van Studio Brussel dinsdagochtend. Tom Boonen kwam er zijn debuut maken als radiopresentator, maar 'Tornado Tom' sprak er ook over het leven na de koers.

Boonen is nu al twee weken gestopt als profwielrenner, maar daarom is het niet minder druk geworden. "Ik heb het heel druk gehad", vertelt Boonen bij Linde Merckpoel op Studio Brussel. "Zoals elke gepensioneerde heb je geen tijd meer om andere dingen te doen dan gepensioneerd te zijn. Ik hoop dat het nog wat kalmer wordt."

"Ik ben nog een paar keer gaan fietsen, maar dat is wel heel anders nu"

"Ik ben nog een paar keer gaan fietsen, maar dat is wel heel anders nu. Het is gewoon fietsen, zonder dat je moet nadenken waarvoor je het doet. En zonder zorgen als je eens ergens een pijntje voelt. Het is meer ontspannend, maar ik moet er nog aan wennen", vervolgt Booonen.

Maar er is ook al eens wat meer tijd om te zondigen. Zoals? "Na Roubaix zijn we stevig in de pinten gevlogen. En ik ben ook al een keertje gestopt bij de frituur voor een frietje en een curryworst special. En in de zomer wil ik festivals bezoeken, want ik ben nog een festivalmaagd", bekent de viervoudige winnaar van Parijs-Roubaix.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties