Victor Campenaerts baalt: "Ik verlies daar zeker geen minuut, maar wel meer dan vijf seconden"

Redactie
| 4 reacties
Victor Campenaerts baalt: "Ik verlies daar zeker geen minuut, maar wel meer dan vijf seconden"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Victor Campenaerts moest na zijn Belgische titel van vorig jaar deze keer genoegen nemen met een tweede plek op het BK tijdrijden. Campenaerts moest enkel Yves Lampaert met 17" voor zich dulden, maar kwam blijkbaar ook ten val in de tijdrit.

"Ik ben halfweg het parcours gevallen, net voor een klimmetje", zei Campenaerts bij Sporza. "Dat is frustrerend. Ik zal vanavond niet slapen, want ik weer echt niet wat ik fout gedaan heb in die bocht. Of ik daar meer of minder dan 17 seconden verlies? Wie zal het zeggen. Ik verlies daar zeker geen minuut, maar wel meer dan vijf seconden."

"Het had opnieuw superspannend kunnen worden, een secondespel zoals vorig jaar"

Het had volgens de renner van LottoNL-Jumbo opnieuw erg spannend kunnen worden. "Zonder die val had ik echt wel een heel grote kans gemaakt. Maar ik had Yves zeker niet vernederd. Het is gewoon heel jammer voor de wedstrijd. Het had opnieuw superspannend kunnen worden, een secondespel zoals vorig jaar."

Al is Campenaerts ook wel blij voor zijn maatje Lampaert. "Maar als er toch iemand anders moet winnen, dan ben ik blij dat het Lampaert is. Ik zal dan Europees kampioen tijdrijden worden. Anders wordt die Belgische trui niet gedragen", besluit Campenaerts.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties