Froome, Aru of Bardet...? De gele trui is binnenkort in België te bewonderen!

Redactie
| 9 reacties
Froome, Aru of Bardet...? De gele trui is binnenkort in België te bewonderen!
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Wie de Ronde van Frankrijk zal winnen, weten we komende zondag pas. Maar één ding is alvast zeker: de gele trui komt volgende week naar België voor het na-Tourcriterium in Aalst.

Chris Froome, Fabio Aru en Romain Bardet zijn de drie grootste kandidaten om zondag in Parijs op het hoogste schavotje te staan. De drie renners hebben een akkoord met de organisatie van het na-Tourcriterium in Aalst om naar de Oost-Vlaamse stad af te zakken.

60.000 euro voor Froome

"We hebben met alle drie een overeenkomst: als ze de gele trui hebben, komen ze naar Aalst”, aldus organisator Johny Van den Borre in Het Nieuwsblad. Froome zou zo'n 60.000 euro vragen om naar Aalst af te zakken.

Marcel Kittel en Greg Van Avermaet zullen er alvast niét bij zijn. "Kittel is te duur en Van Avermaet heeft de verjaardag van zijn dochter. Van de Belgen starten Oliver Naesen, Thomas De Gendt, Dimitri Claeys, Guillaume Van Keirsbulck, Thomas Degand, Frederik Backaert, Guillaume Van Keirsbulck, Pieter Vanspeybrouck en Julien Vermote", klinkt het nog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties