'Orica-Scott ziet ex-winnaar Luik-Bastenaken-Luik vertrekken en shopt bij Quick-Step Floors en Team Sky'

Redactie
| 0 reacties
'Orica-Scott ziet ex-winnaar Luik-Bastenaken-Luik vertrekken en shopt bij Quick-Step Floors en Team Sky'

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Simon Gerrans was al sinds 2012 aan de slag bij het toenmalige Orica-GreenEdge, maar de 37-jarige Australiër neemt na dit seizoen afscheid van Orica-Scott. De Australische formatie zou wel zo goed als rond zijn met twee andere renners.

Simon Gerrans zal zijn aflopende contract bij Orica-Scott niet verlengen, weet het altijd goed geïnformeerde Cyclingnews. De 37-jarige renner, ex-winnaar van Milaan-Sanremo en Luik-Bastenaken-Luik, zal na dit seizoen andere oorden opzoeken. Naast Gerrans zal ook Magnuc Cort Nielsen de Australische formatie verlaten.

Orica-Scott zou wel dicht bij een overgang van twee andere renners staan, al wordt dat tot dusver formeel ontkend door de ploeg. Matteo Trentin, momenteel aan de slag bij Quick-Step Floors, zou er een contract tekenen, net als de Spaanse klimmer Mikel Nieve.

Trentin gaat eigen kans

Trentin reed de laatste jaren voor de ploeg van Patrick Lefevere, maar is na dit seizoen einde contract en wil naar een ploeg waar hij volledig zijn eigen kans kan gaan. Die mogelijkheid zou hij krijgen bij Orica-Scott.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties