Na Lucien Van Impe is er nog een grote Belgische wielernaam in het ziekenhuis opgenomen met hartproblemen

Redactie
| 0 reacties
Na Lucien Van Impe is er nog een grote Belgische wielernaam in het ziekenhuis opgenomen met hartproblemen

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Maandag kwam er al het slechte nieuws dat Lucien Van Impe vorige week vrijdag een hartinfarct had opgelopen. Maar daags nadien kwam er opnieuw minder goed nieuws uit de Belgische wielerwereld. Ook Jean-Luc Vandenbroucke kreeg met een hartinfarct te maken.

Jean-Luc Vandenbroucke heeft maandag een hartinfarct opgelopen. De 62-jarige ex-renner én nonkel van de betreurde Frank Vandenbroucke ligt momenteel in het ziekenhuis van Moeskroen, maar zou niet in levensgevaar verkeren. Na Lucien Van Impe zijn hartinfarct dus opnieuw een Belgische ex-renner die met hartproblemen kampt.

"Hij voelde zich maandagmiddag niet goed en ging niet, zoals gewoonlijk, sporten", legt zoon Jean-Denis Vandenbroucke uit bij Sporza. "Hij besloot naar de dokter te gaan. Die nam wat bloed af en raadde hem aan meteen naar het ziekenhuis te trekken."

'Jean-Luc stelt het goed'

"Daar werd hij onmiddellijk opgenomen. Vanmorgen heb ik de kans gehad even met hem te spreken. Hij stelt het goed. Deze week volgen nieuwe onderzoeken om de verdere behandeling te bepalen", klinkt het nog. Jean-Luc Vandenbroucke is momenteel organisator van meerdere Waalse wielerwedstrijden.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties