Bernard Eisel kreeg in Arctic Race of Norway 500 kilo zalm, maar deze Nederlander kreeg ooit de droom van veel kinderen

Redactie
| 0 reacties
Bernard Eisel kreeg in Arctic Race of Norway 500 kilo zalm, maar deze Nederlander kreeg ooit de droom van veel kinderen

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Dylan Teuns etaleerde opnieuw zijn goede vorm in de Arctic Race of Norway met dubbele ritwinst en door de eindzege op zak te steken. Maar ook Bernhard Eisel (Dimension Data) viel in de prijzen. Hij kreeg als winnaar van het bergklassement ... 500 kilo zalm!

In nog heel wat wedstrijden vallen er zulke prijzen te winnen. In Parijs-Camembert kan je je gewicht bijvoorbeeld in - hoe kan u het raden - Camembert winnen. Ook de Nederlander Marc de Maar maakte iets soortgelijks mee.

Gewicht in Haribo-snoepjes

"Ik heb mijn gewicht in Haribo gewonnen in de Haribo Classic", opende Marc de Maar bij WielerFlits Live. "Ik heb een deel weggegeven. Op een gegeven moment kon ik er niet meer van af blijven, dus heb ik het een poosje in mijn garage gezet om aan de verleiding te weerstaan. Maar uiteindelijk heb ik de meeste kilo's weggegeven, al zijn er heel wat kilo's opgegeten."

En ook in andere koersen krijgen renners vaak zulke prijzen. Alleen Michael Boogerd was niet bij de gelukkigen. "Bij de Amstel bijvoorbeeld niet en die heb ik dan toevallig gewonnen", lacht hij. "Daar kon er enkel een pilsje van af bij de persconferentie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties