Eerste profcontract voor Alec Segaert bij Lotto Soudal en er ligt een heel plan klaar voor hem

Eerste profcontract voor Alec Segaert bij Lotto Soudal en er ligt een heel plan klaar voor hem
Foto: © photonews

Alec Segaert heeft zijn eerste profcontract getekend. Dit bij Lotto Soudal. Er ligt een heel plan voor hem klaar om hen naar het profwielrennen te brengen.

Het team en Alec Segaert hebben samen een route uitgestippeld zodat het talent zich onder de beste omstandigheden kan ontwikkelen. Er werd een driejarig contract getekend, waarbij hij tot medio 2024 zal strijden voor het continentale Development Team van Lotto Dstny, waarna hij tot in ieder geval eind 2025 de overstap naar de profs zal maken.

Alec Segaert is enthousiast over de toekomst. “Dit seizoen heb ik gemerkt hoe goed dit team bij mij past: de werkomgeving, maar ook de ambitie om te blijven verbeteren. Aan de ene kant is er het bewezen track record van talenten die door de gelederen van het eigen Development Team komen: Tim Wellens, Florian Vermeersch, Arnaud De Lie en nog veel meer. Maar aan de andere kant blijft het team zich ontwikkelen: bijvoorbeeld op de afdeling performance of als het om apparatuur gaat. De nieuwe tijdritfiets van Ridley heeft zeker een rol gespeeld in mijn beslissing.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Wielerkrant.be

Al meer dan 5017 wielerfans gingen je voor!

Met de Wielerkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste wielernieuws per mail.

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties