Veldrijden Hoogerheide {SEASON}

De wedstrijd in Hoogerheide in 2024 is de nieuwe editie van wat bij de veldritliefhebbers bekend staat als de GP Adrie van der Poel. Wielerkrant houdt u op de hoogte van alle ontwikkelingen rond en in de veldrit in Hoogerheide.

Adrie van der Poel drijvende kracht

Adrie van der Poel is dus de drijvende kracht achter de cross in Hoogerheide. Met ook de samenwerking met de UCI, want Hoogerheide maakt ook deel uit van de Wereldbeker veldrijden. Vorig seizoen was Hoogerheide nog de plek waar het WK doorging. Nu het op de gewone kalender terugkeert, doet Hoogerheide dat als Wereldbekermanche. De cyclocross in Hoogerheide gaat door op zondag 28 januari 2024.

Er zullen in Hoogerheide veldritten georganiseerd worden in verschillende categorieën. Er zijn wedstrijden voor heren junioren, dames junioren en heren U23. Daarna komen uiteraard nog de wedstrijden voor de dames elite en heren elite.

Mathieu van der Poel in Hoogerheide

Op de cross waar de naam van zijn vader aan verbonden is, kan Mathieu van der Poel niet ontbreken. Van der Poel junior tekent ook in Hoogerheide nog een keer present en dat is natuurlijk een grote opsteker voor de organisatie. Er zal naar uitgekeken worden of de wereldkampioen veldrijden daar een orgelpunt op zijn glansrijk seizoen plaatst, vooraleer naar het WK te trekken.

Laatste nieuws uit Hoogerheide (Ned) 2023/2024

Meer nieuws