AG2R-La Mondiale deelt opnieuw uitstekend nieuws mee over renner Stijn Vandenbergh

Redactie
| 0 reacties
AG2R-La Mondiale deelt opnieuw uitstekend nieuws mee over renner Stijn Vandenbergh

Het was toch even schrikken toen Stijn Vandenbergh een zware smak maakte in de eerste rit van de Vierdaagse van Duinkerke. Er werd even gevreesd voor een hersenbloeding, maar de West-Vlaming kwam er toch 'slechts' met een zware hersenschudding vanaf.

Ondertussen gaat het volgens zijn Franse ploeg de goede kant uit met Vandenbergh. Eind vorige week mocht de renner de intensive care in het ziekenhuis van het Franse Valenciennes al verlaten en momenteel ligt hij in het ziekenhuis van Kortrijk.

"Ondertussen gaat het goed met Stijn", aldus AG2R-La Mondiale bij Sporza. "Op vraag van zijn familie is Stijn naar het ziekenhuis van Kortrijk gebracht zodat hij dichter bij huis is." Maar geen Ronde van België dus voor Vandenbergh, die normaal in de kleuren van de nationale selectie zou rijden door de afwezigheid van zijn Franse werkgeven.

'Bakelants in orde'

"Nu zullen we enkel Naesen en Bakelants afvaardigen naar de Ronde van België", klinkt het nog. "Bakelants maakt zijn comeback na een sleutelbeenbreuk op training eind maart. Hij is de voorbije week op stage geweest naar de Sierra Nevada met onder meer Bardet en voelt zich weer goed."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties