OFFICIEEL: Patrick Lefevere legt landgenoot tot eind 2019 vast

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
OFFICIEEL: Patrick Lefevere legt landgenoot tot eind 2019 vast

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Patrick Lefevere zag de afgelopen weken al enkele namen de ploeg verlaten, terwijl er ook al enkele inkomende transfers werden bekendgemaakt. En nu heeft de teammanager van Quick-Step Floors met Tim Declercq opnieuw een Belg langer vastgelegd.

Declercq is aan zijn eerste seizoen bezig op WorldTour-niveau. Hij is de komende weken ook aan de slag in de Vuelta. "Het was al van toen ik jong was een droom om bij Quick-Step te mogen koersen. Toen Patrick (Lefevere) mij vorig jaar een voorstel deed, was dat een droom die uitkwam. Het is geweldig om nog twee jaar langer hier te blijven."

En Declercq debuteerde zaterdag in een eerste Grote Ronde. "Ik ben erg blij dat ik een ronde van drie weken mag rijden. Ik keek hier enorm hard naar uit en het maakt me erg trots. De start van de Vuelta was goed. Hopelijk kunnen we dit de komende weken volhouden."

"Tim heeft bewezen dat hij een echte teamspeler is"

"Tim heeft bewezen dat hij een echte teamspeler is", vult Lefevere aan. "Hij werkt hard en heeft onze ploeg, zeker in de kasseiklassiekers, versterkt. Het was dus logisch dat we hem langer in het team wilden", besluit de teammanager.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties